Over E-TECH BOATS

E-TECH BOATS is een afdeling binnen het bedrijf VEGEMAC, met de focus op “Eco-Friendly Technology” roei-, zeil- en motorboten.

E-TECH BOATS biedt oplossingen voor het omzetten van uw eigen boot in een elektrische en heeft een uitgebreid assortiment nieuwe boten die speciaal zijn ontworpen met elektrische aandrijving.

Wij zijn de exclusieve invoerder van al onze boten, wat betekent dat we zeer nauw samenwerken met de fabrikanten en hierdoor de mogelijk hebben om gepersonaliseerde boten op een snelle en budgetvriendelijke manier te leveren.

Ons bedrijf is gevestigd te Overijse, 20 km ten zuiden van Brussel.

Klanten helpen met de juiste persoonlijke aanpak

Sterke ondersteuning na verkoop

Altijd de nieuwste technologieën

Over Vegemac

Vegemac is een groothandelsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en een vaste waarde in de distributie van tuin-, park- en onderhoudsmachines.

Door de talrijke internationale contacten en de steeds sterker wordende positie als invoerder voor België, Benelux of Europa is Vegemac gegroeid tot één van de belangrijkste invoerders van tuinmachines in België.

Vegemac is eveneens de ontwikkelaar en wereldwijde verdeler van de Autocable bekabelingsmachines voor automatische grasmaaiers.

De sterke technische kennis die binnen Vegemac aanwezig is, zorgt er voor dat de klant altijd kan rekenen op een correcte en snelle service. Dit versterkt ook de relaties met onze leveranciers, omdat we gezamenlijk nieuwe technologieën ontwikkelen en daarmee een voorsprong creëren.

Vegemac levert uitsluitend aan de professionele vakhandel.